Erosen Kala Oy

Erosen kala oy on Savonlinnassa sijaitseva perheyritys, jonka toimintaan kuuluu kalastus, kalan jalostus ja tukkukauppa.  Erosen kala oy:stä on viimeisen kahden vuosikymmenen aikana kasvanut Itä-Suomen suurin kala-alan yritys ja sen tuotteita toimitetaan jälleenmyyntiin kalatukkuihin ympäri Suomea.

Jatkuva kehittyminen, kasvu ja luotettavuus ovat perheyrityksemme kulmakiviä. Yrityksenä olemme panostaneet pitkiin asiakassuhteisiin, jatkuvaan yhteistyöhön lähiseutujen kalastajien kanssa, sekä tuotantotilojen kehittämiseen. Yrityksemme keskeinen sijainti Saimaan alueella ja uusimman tekniikan käyttö myös puhtaanapidossa takaavat tuotteidemme tuoreuden ja laadukkaan jalostusprosessin. Raaka-aineiden laatu ja tuoreus, nopeat toimitusajat sekä tuotannon nykyaikaisuus ovatkin yrityksellemme kunnia-asioita.

Erosen kala oy:n ammattikalastuksesta liikkeelle lähtenyt liiketoiminta laajeni kalanjalostukseen vuonna 1996, jolloin yritys perustettiin ja se sai ensimmäiset toimitilansa käyttökuntoon. Nykyään perheyritys toimii Savonlinnan Nätkin teollisuusalueella uusissa, 3500 neliön tiloissa, joihin toiminta siirrettiin vuoden 2016 alussa. Uudet toimitilat ja yrityksen ammattitaitoinen työryhmä mahdollistavat raaka-aineiden nopean käsittelyn, jolloin jalostustuotteet pystytään tekemään tuoreista raaka-aineista.

Kaikessa toiminnassamme tähtäämme laadukkaisiin tuotteisiin, kotimaiseen tuotantoon sekä perheyritystoiminnan jatkuvuuteen.